Becali a ieșit discret din închisoare și a intrat și mai discret

Publicat: 30 12. 2014, 09:04

De această dată, Becali a evitat contactul cu jurnaliștii, care l-au așteptat  în fața reședinței din Pipera, dar și la Palat. Această măsură de autocenzură vine din partea unui om care declara: „Fac cancer la limbă dacă nu vorbesc în presă (sic!)”.

Atitudinea are însă o motivație puternică: nu a vrut să-și pericliteze în nici un fel eliberarea condiționată, anunțată pentru luna februarie.

Departe de ochii lumii, la palatul din Aleea Alexandru din Capitală, și nu la vila din Pipera, Becali a primit vizita mai multor apropiați, iar la vila din Pipera, colindătorii au fost alungați de paznici. De asemenea, oaspeții au fost obligați să lase la poartă telefoanele mobile, pentru a nu putea filma sau fotografia.

Becali nici n-a mers la la slujbă de Crăciun la  biserica  din Pipera, preferând să urmărească la televizor slujba de la Patriarhie. Cei care i-au fost alături l-au simțit cătrănit. „A fost tăcut, părea abătut, nu mai vrea apariții publice. S-a săturat de mediatizare”, a  povestit un apropiat de-al său, citat de presa tabloidă.