Becali pierde jucătorul mult dorit la Steaua

Publicat: 23 06. 2016, 08:10

Văzut de Mihai Stoica drept soluția ideală pentru atacul Stelei, Nathan Junior nu a ajuns sub comanda lui Reghe din cauza faptului că Becali nu mai este dispus să investească în echipă.

„Îi lăsăm să se mai gândească. Nu ne-am înțeles la 100.000 de euro! Noi i-am propus 200.000 de euro, plus alte 200.000 de euro la semnătură, dar apoi ne-am împotmolit când impresarul jucătorului a cerut și el 100.000 de euro. Și eu nu dau bani la impresari. Așa că nu știu dacă mai vine”, a spus Becali la Digi Sport, la începutul lunii.

Imediat după, sursele Digi Sport au indicat faptul că transferul e ca și ratat, însă Steaua a susținut, prin diverse voci, că încă se negociază și că în cele din urmă s-ar putea ajunge la un acord.

În acest moment șansele să se mai ajungă la un numitor comun sunt minime, fapt relevat și de abola.pt, care scrie că varianta Steaua a căzut definitiv. Mai mult, Nathan Junior, căruia îi expiră în această vară contractul cu Tondela, a primit o ofertă foarte bună de la club pentru prelungire și sunt șanse mari să se ajungă la un acord.