Becali, show magnific după ce FCSB a învins cu 1-0 pe Dinamo. Cuvintele neașteptate rostite de latifundiar

Publicat: 25 09. 2017, 00:08

După meci, entuziasmat, Gigi becali s-a dezlânțuit: „Toată emoția aia de pe final care te face să cânți „Traviata”, de Verdi. Mi-a plăcut totul. Am avut valoare, am avut tehnică. Alibec…. asta e. De Alibec ne arde acum? Stă FCSB în Alibec? Nu mă interesează. Alibec e problema mea acum? Când bați pe Dinamo… nu vedeți că lumea nu pleacă de pe stadion și cântă?

E bucurie și lucrurile astea pe care le fac, le fac să le transmit suporterilor. Mai am și eu o flacără de asta, dar mă duc acasaă și stau liniștit. Îmi dau și eu seama că o victorie cu Dinamo îți aduce o bucurie mult mai mare. Nu mă interesează de scouterii. Când bat Dinamo nu mă interesează de scouteri”

În clasament, FCSB a acumulat 25 de puncte și a urcat pe locul 2, la un punct de liderul CFR Cluj, care va juca, luni, de la 20:30, cu Astra Giurgiu. Dinamo ocupă locul 7, cu 16 puncte.

1-0: Dennis Man execută un corner de pe partea dreaptă, iar Marko Momcilovic scapă de marcajul făcut de Steliano Filip și reia mingea în poartă, din apropiere.

FCSB: Niță – Benzar, Planic, Bălașa, Momcilovic – Nedelcu, Popescu – Man (Teixeira 85′), Budescu, Coman (F. Tănase 64′) – Alibec (Gnohere 46′). Antrenor: Nicolae Dică.

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, Filip (I. Gheorghe 67′) – Mahlangu, Anton – Hanca (Bokila 58′), Nascimento (M. Oliva 59′), Salomao – Nemec. Antrenor: Vasile Miriuță.

Cartonașe galbene: Coman 25′, Bălașa 34′, Benzar 45+2′, O. Popescu 74′.

Arbitri: Istvan Kovacs (centru), Ovidiu Artene și Vasile Marinescu (asistenți), George Rădulescu (rezervă).

Observatori: Alexandru Deaconu (CCA), Mircea Călin (LPF).

Stadion: „Arena Națională” – București.