Begu nu vrea scandal cu Halep: E ușor, la nervi, să spui ceva. A fost tensionată

Publicat: 05 05. 2016, 21:39

În timpul meciului direct, din sferturile turneului de la Madrid, Halep s-a plâns că antrenorii Irinei dau indicații în timpul meciului, deși regulamentul WTA interzice această practică. Mai mult, Simona s-a plâns și de modul în care se manifestă Irina.

Declarațiile date de Irina Begu după meci confirmă starea de tensiune dintre cele două. Sportiva în vârstă de 25 de ani a încercat să fie rezervată, dar a transmis în același timp săgeți înspre Simona:

„Eu nu fac ceva în plus dacă joc cu o româncă, dar nu vreau să discut sau să intru într-un scandal, nu e ok pentru noi sau pentru România. Nu vreau să spun mai multe, nu vreau să iasă scandal sau să iasă așa ceva. E ușor la nervi să spui ceva, probabil a fost tensionată și de aceea. Să fie un cadou primit dacă ea a spus că mi-a lăsat setul doi… dacă vrei un set, trebuie să muncești, nu aveam cum să îl câștig dacă nu munceam. Am intrat mai agresivă în teren în setul doi, am luat mingea mai repede și până la 3-0 s-a jucat, apoi mi-a dat cateva puncte. Dar de la a da un set și pâna la a câștiga un set e cale lungă”, a declarat Irina Begu la DigiSport.