Bomba nopții în MERCATO din fotbalul intern! Dan Nistor lasă Universitatea Craiova pentru o altă formație din Superliga

Publicat: 14 02. 2023, 07:18
Actualizat: 14 02. 2023, 21:54

Universitatea Cluj încheie perioada de transferuri cu o nouă mutare, după ce a ajuns la o înţelegere cu Dan Nistor (34 de ani). Mijlocaşul central cu 394 de meciuri în prima ligă are în palmares un titlu de campion în Liga 1, o Cupă a României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă.

Formația din Bănie a hotărât să se despartă și de Dan Nistor, după ce a reziliat contractele cu Giedrius Arlauskis, Paul Papp și Ivan Martic.

Universitatea Craiova s-a despărțit de Dan Nistor, care a semnat cu U Cluj cu foarte puțin timp înaintea încheierii perioadei de transferuri în România.

Bomba nopții în mercato din fotbalul intern! Dan Nistor lasă Universitatea Craiova pentru o altă formație din Superliga

„OFICIAL | Mulțumim, Dan Nistor! Clubul Universitatea Craiova l-a transferat definitiv pe mijlocașul Dan Nistor la FC Universitatea Cluj.

Îi mulțumim lui Dan pentru modul în care a apărat blazonul Științei și îi dorim mult succes în continuare!”, se arată în comunicatul remis de Universitatea Craiova.

Dan Nistor juca la Universitatea Craiova din ianuarie 2020, când s-a transferat de la Dinamo. În cei trei ani petrecuţi la Craiova, Dan Nistor a bifat 15 goluri şi 18 pase decisive în 123 de apariţii.

Mijlocașul ar putea să debuteze pentru noua lui echipă, U Cluj, în meciul de vineri din deplasarea cu Chindia Târgoviște.

În acest sezon, Dan Nistor a fost titular de 15 ori în campionat pentru Universitatea Craiova, reușind să marcheze numai de două ori pentru alb-albaștri.

Pe finalul perioadei de transferuri, Universitatea Craiova l-a adus pe Jean Baptiste Mendy, după ce a făcut curățenie la nivelul fundașilor. Rotaru l-a dat pe Martic, sub formă de împrumut la U. Cluj, dar a și renunțat defintiv la serviciile lui Paul Papp, care a ales Petrolul. Totodată, se vorbește că Mitrea și Găman au căzut și ei în dizgrațiile lui Eugen Neagoe, scrie ProSport.