BRAZILIA-GERMANIA 1-7. Ce au discutat nemții la pauză, în vestiar: ”Ne-am propus asta pentru repriza a doua”

Publicat: 10 07. 2014, 12:28
Actualizat: 10 07. 2014, 18:19

„Ne-am propus doar să rămânem concentrați și nu să încercăm să îi umilim. Am spus că trebuie să fim serioși în continuare și să ne concentrăm. Trebuie să îi arăți respect adversarului și este foarte important că am făcut asta și că nu am încercat să arătăm magie sau așa ceva. Era important să ne facem jocul 90 de minute”, a spus Hummels.

El este de părere că echipa Germaniei trebuie să rămână „cu picioarele pe pământ”, deoarece finala Cupei Mondiale va fi dificilă. „Trebuie să ne bucurăm de ce a fost, dar dacă pierdem finala, această semifinală nu ar mai valora nimic. Acest joc nu va avea niciun impact asupra finalei, deoarece va fi un meci total diferit. A decurs frumos, dar pentru noi nu va fi o problemă să rămânem realiști”, a precizat Hummels.

Reprezentativa Germaniei s-a calificat în finala Cupei Mondiale, după ce a învins, marți, la Belo Horizonte, cu scorul de 7-1 (5-0), selecționata Braziliei, în semifinalele competiției. Golurile Germaniei au fost marcate de Muller ’11, Klose ’23, Kroos ’24, ’26, Khedira ’29 și Schurrle ’69 și ’79. Pentru Brazilia a înscris Oscar ’90+1.

În finală, Germania va întâlni echipa Argentinei.