Burleanu l-a propus pe Iordănescu pentru funcția de selecționer. Decizia finală va fi anunțată luni

Publicat: 25 10. 2014, 15:53

„Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, propune Comitetului Executiv al FRF o nouă conducere tehnică a echipei naționale. Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal va analiza în ședința de luni, 27 octombrie 2014, propunerile președintelui FRF, Răzvan Burleanu, privind noua componență a staff-ului tehnic al echipei naționale. Antrenor principal: Anghel Iordănescu; Antrenori secunzi: Viorel Moldovan, Daniel Isăilă, Ionuț Badea”, a anunțat, sâmbătă, FRF, pe site-ul oficial.

Răzvan Burleanu și componenții nominalizați ai stafului tehnic vor susține o conferință de presă, luni, de la ora 17.00, la sediul FRF.

Iordănescu, în prezent directorul tehnic al FRF, a fost selecționer între anii 1993 și 1998, precum și între 2002 și 2004.

În ceea ce îi privește pe tehnicienii propuși pentru posturile de antrenori secunzi, Viorel Moldovan este în prezent selecționerul echipei de tineret a României, Daniel Isăilă a antrenat ultima oară echipa Astra Giurgiu, iar Ionuț Badea formația Oțelul Galați.

FRF a analizat în aceste zile mai multe variante pentru înlocuirea selecționerului Victor Pițurcă, printre care s-au numărat antrenorii Mircea Lucescu, Ladislau Boloni, Cosmin Olăroiu și Cosmin Contra.

Victor Pițurcă și Federația Română de Fotbal au reziliat, în urmă cu o săptămână, contractul de comun acord, tehnicianul semnând o înțelegere pe doi ani cu gruparea Al Ittihad din Arabia Saudită.