Burleanu: Nu sunt un președinte care schimbă antrenori, Pițurcă și staful său au susținerea mea

Publicat: 06 03. 2014, 07:30
Actualizat: 09 04. 2019, 06:46

„Am ținut să mă văd cu domnul Pițurcă și staful său. I-am asigurat de susținerea mea. Am stabilit o întâlnire cu el. Cu toții ne dorim să facem performanță. Am lămurit chestiunea asta și cred că am fost ferm în ceea ce am spus. Nu sunt un președinte care schimbă antrenori. Vreau să ne asumăm toate opțiunile. Pițurcă și staful său au toată susținerea mea. O să avem un proces de consultare. Mă aștept să avem o implicare mai puternică de la el și staful lui privind proiectele de viitor. Nu se vor schimba cu nimic lucrurile”, a spus Burleanu la Dolce Sport.

Burleanu a vorbit și despre secretarul general Adalbert Kassai: „Mâine (n.r. – joi) aflăm dacă se ascund clauze de care nu știam în contractul lui Kassai. Nu am cum să colaborez cu domnul Kassai. Domnul Kassai e o persoană rudimentară care nu folosește conceptul de management”.

Președintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, a fost ales, miercuri, în funcția de președinte al Federației Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, față de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram.

Echipa națională a României a terminat la egalitate, miercuri seară, cu reprezentativa Argentinei, scor 0-0, într-un meci amical disputat pe Arena Națională din Capitală.