Bute, lovit chiar în ziua nunții: „Lucian e cocoloșit, influențabil. O bătaie de joc”

Publicat: 10 06. 2013, 17:03
Actualizat: 24 03. 2016, 00:00

Boxerul Lucian Bute a fost atacat dur chiar în ziua nunții sale. Felix Păun, primul antrenor al lui Bute, nu a fost invitat la eveniment și pune acest lucru pe seama declarațiilor sale din trecut despre pugilistul român.

MAURICE SENDAK Google Doodle

„Nu m-a invitat fiindcă de vreo patru ani îi tot spun adevărul, faptul că e cocoloșit. Dar el nu vrea să înțeleagă. Nu a putut să treacă peste asta. Cel mai grav e că apropiații lui spuneau că au încredere în el, dar ulterior îmi dădeau dreptate mie. Lucian Bute e influențabil, iar cei din jur îl ghidează după interes”, a declarat Felix Păun pentru libertatea.ro.

Primul antrenor al lui Bute a declarat că gala de box organizată în 2011 în București a fost un „tun” și că pugilistul român nu va câștiga „nici în 10 ani” banii pe care i-a luat la meciul de la Romexpo. „Eu știu ce a fost acolo, dar nu am probe. Nu vreau să intre nimeni la pușcărie”, a mai spus Felix Păun.

Antrenorul l-a criticat pe Bute și pentru că nu ar face nimic pentru școala de box din localitatea natală Pechea, școală care îi poartă numele. „Clubul îi poartă numele din 2005, dar Lucian nu a ajutat cu nimic, a adus doar două perechi de mănuși și trei tricouri. O bătaie de joc”, a încheiat Păun.

LOTO, LOTO 6/49. Numerele extrase la LOTO pe 9 iunie. Report de 8,5 milioane de euro la LOTO 6/49