Bute: Sunt mulțumit de prestația mea

Publicat: 04 11. 2012, 11:33
Actualizat: 02 02. 2019, 06:31

Pugilistul Lucian Bute a declarat, duminică dimineață, că este mulțumit de prestația sa în meciul cu rusul Denis Gracev, câștigat la puncte în gala de la Montreal, informează presa canadiană.

”Sunt mulțumit de prestația mea. Per ansamblu, a fost un adversar bun. A fost greu la început, nu-mi găseam ritmul, era presiune mare pe umerii mei. Aveam nevoie de meciul ăsta”, a declarat Bute.

Antrenorul românului, Stephan Larouche, a afirmat că Bute nu a făcut cel mai bun meci, dar a avut totul sub control. ”Adversarul a fost dificil, mai ales că venea după meciul pierdut cu Froch. Nu l-am simțit obosit pe Lucian. A avut totul sub control. Mi-ar fi plăcut însă să văd mai multă fluiditate”, a spus Larouche.

Pugilistul Lucian Bute l-a învins la puncte pe rusul Denis Gracev, într-un meci desfășurat, duminică, la Centre Bell din Montreal, primul disputat de român după înfrângerea în fața britanicului Carl Froch, în mai. Lucian Bute, în vârstă de 32 de ani, a devenit astfel deținător al centurii NABF la categoria semigrea.

Lucian Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima înfrângere la profesioniști la 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO în repriza a cincea, el pierzând centura IBF.