Calvarul lui Florentin Petre, povestit în direct. „A strigat către o femeie și a adus trei flacoane”. Înainte de rivalitate suntem oameni. Gigi Becali….

Publicat: 28 09. 2017, 23:02

Măcinat de o boală grea, jucătorul iubit de tot stadionul din Ștefan cel Mare și-a găsit puterea în fiecare zi pentru a o lua de la capăt. Ignorat de oamenii din clubul pentru care și-a vărsat fiecare picătură de energie, Petre demonstrează prin caracterul lui puternic că se poate ieși din orice labirint întortocheat al vieții.

„Eu am avut virusul ăsta hepatic din 2000, când mi l-au descoperit la spital. Am făcut tratament, am făcut interferol și am putut să-mi continui cariera de fotbalist. Acum doi ani a început să-și facă de cap în corpul meu și am decis să fac încă o dată interferol și am zis stop, pentru că nu mă simțeam bine. Apoi am decis să aștept până când am intrat în tratamentul nou, care e o minune. 99% scapi de virusul ăsta. E un tratament scump, nu oricine își permite, pentru că nu oricine își permite să facă tratamentul ăsta de 50-60.000 de euro. Trebuia să aștept luni bune de zile, pentru că sunt și alți oameni care erau în stare mult mai gravă decât mine. Chiar dacă multe persoane au vrut să-mi cedeze locul lor, eu am spus că nu vreau și o să aștept până îmi vine rândul”, a povestit fostul mijlocaș dreapta la ProSport LIVE.