CAPCANA pe care Dinamo Tbilisi i-a întins-o Stelei înaintea meciului din turul preliminar al Ligii Campionilor

Publicat: 25 07. 2013, 15:24
Actualizat: 29 07. 2014, 20:38

Fostul stelist Basarab Panduru l-a ironizat pe antrenorul lui Dinamo Tbilisi, adversara Stelei din Liga Campinilor, după ce acesta a refuzat să amâne cu o zi meciul tur, pentru ca roș-albaștrii să aibă timp de odihnă.

Dinamo Tbilisi va juca marți, pe teren propriu, contra Stelei, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Steaua a cerut ca partida să se joace miercuri, ca să aibă timp să se refacă după meciul din campionat, cu Astra. Antrenorul georgienilor, Dușan Uhrin jr, a refuzat, motiv pentru care Steaua și-a amânat meciul din campionat.

Panduru îl ironizează pe Uhrin jr, spunând că, din cauza refuzului său, Steaua s-a ales cu o săptămână liberă, în loc de trei zile. „Băi, Dușane, dormi pe tine! Tu n-ai fost în România? (n.r. Uhrin jr a antrenat pe Poli Timișoara și CFR Cluj) Nu știi cum e pe aici? Cum ai putut să crezi că, dacă nu vrei să joci miercuri, Steaua va rămâne să joace duminică în campionat și marți cu tine? Ai fost aici câțiva ani, nu știai cum se procedează? Trebuia să știi că Steaua va amâna meciul. Dușane, pe ce lume trăiești?! Uite că acum Steaua are liber o săptămână”, a declarat Panduru.

Steaua a eliminat-o pe Vardar Skopje în turul doi preliminar, scor 3-0 și 2-1, iar dacă o va elimina pe Dinamo Tbilisi mai va avea de trecut un tur până la grupele Ligii Campionilor.