Care este starea lui Michael Schumacher. Mesajul transmis de fiica fostului pilot de Formula 1

Publicat: 25 11. 2017, 20:44

Chiar dacă informațiile despre sănătatea fostului pilot de Formula 1 sunt destul de sărace, fiica acestuia sugerează că lupta nu e pierdută. 

Gina Schumacher a postat o imagine pe Instagram cu textul „Există o singură fericire în această viață, să iubești și să fii iubit”, alături de trei hashtag-uri, printre care „continuă să lupți”. 

Recent, publicația spaniolă „Las 2 Orillas” a scris că fostul pilot de Formula 1 cântărește doar 45 de kilograme, iar înălțimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puțin decât măsura în mod obișnuit. 

Potrivit presei internaționale, familia lui Schumacher a decis transferarea sa la o clinică din SUA, într-o încercare disperată de a-l recupera pe fostul mare pilot de formula 1. 

În cadrul unui proces intentat împotriva unei publicații care a susținut că Schumacher poate merge singur, avocatul familiei, Felix Damm, a dedezmințit zvonurile.

„Michael Schumacher nu poate merge și nu se poate ridica nici măcar cu ajutorul specialiștilor care îl monitorizează”, a dezvăluit avocatul.

„Din păcate, este în comă, se luptă cu ultimele puteri pentru viața lui, dar nu credem că mai are prea multe șanse. Toți cei dragi îl vizitează zilnic, este foarte dureros ce se întâmplă”, a declarat și un membru al familiei Schumacher în cadrul aceluiași proces.

Michael Schumacher este ținut în viață de aparatele care îl ajută să respire, fiind monitorizat 24 de ore din 24 de medicii angajați special pentru el, la reședința familiei din Elveția. Fostul pilot a suferit un accident la schi, în decembrie 2013, lovindu-se cu capul de o piatră.