Cât au pierdut steliștii în acest sfârșit de an

Publicat: 28 12. 2014, 22:52

Sezonul trecut, Gigi Becali le-a promis elevilor săi o primă de 100.000 de euro de jucător, pentru câștigarea titlului. Acești bani urmau să intre în conturi cu o singură condiție: accederea în grupele Ligii Campionilor.

Cum acest obiectiv a fost ratat, Steaua fiind învinsă în play-off de Ludogoreț din Bulgaria, steliștii au pierdut cei 100.000 de euro de om.

Pentru a-i menține motivați, conducerea le-a transmis roș-albaștrilor că vor încasa o primă pentru calificarea în grupele Europa League, însă cu o singură condiție: accederea în primăvara europeană a aceleiași competiții.

Din păcate pentru ei, steliștii au ratat și acest obiectiv, terminând pe 3 într-o grupă cu Dinamo Kiev, Aalborg și Rio Ave. Astfel, și prima pentru Europa League a fost ratată, scrie Digisport.

Cu toate acestea, Steaua are șanse mari să își adjudece măcar un trofeu intern în acest an: e pe primul loc în Liga I, după tur, la 9 puncte de CFR Cluj, și este calificată în semifinalele Cupei României (adversare posibile – CFR Cluj, U Cluj, Petrolul) și în semifinalele Cupei Ligii (adversare posibile – Dinamo, Astra, Pandurii). Practic, Steaua este singura formație din România angrenată în continuare în toate cele trei competiții interne.