Câți bani va primi Cambridge după meciul cu Man. United: ne vor asigura viitorul

Publicat: 04 02. 2015, 17:29

Cambridge United a jucat două partide cu Manchester United în 16-imile competiției, prima oară remizând pe teren propriu, 0-0, iar la rejucare a pierdut cu 0-3.

În urma meciului de pe Old Trafford, Cambridge United va primi peste un milion de lire sterline (1,33 milioane de euro).

„Recompensa financiară înseamnă că gruparea este sigură și stabilă. Avem șansa de a crește ca echipă de club. Acesta e cel mai bun lucru după confruntare”, a spus Money.

Cambridge United a fost aproape de faliment în 2005 din cauza taxelor neplătite, iar de atunci s-a confruntat cu mari probleme atât pe teren, cât și în afara lui.

În vară, Cambridge a reușit să promoveze în a patra ligă după nouă ani.

La meciul cu Manchester United au asistat 74.511 spectatori, cea mai mare asistență din istoria clubului, dintre care 6.600 au fost proprii fani.

„Banii nu înseamnă că vom face altceva decât am făcut până acum. Ne va ajuta să ne întărim echipa mai repede decât am crezut, dar cu siguranță nu vom face vreo prostie. Nu cred că va pleca vreun jucător în vară. Sunt discuții pentru unul sau doi jucători, dar am vorbit cu ei și sunt foarte fericiți aici”, a completat Money.

Formația Manchester United s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Angliei, după ce a trecut, marți, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, de echipa de ligă a patra, Cambridge, într-un meci rejucat.

Golurile au fost marcate de Mata (25), Rojo (31) și Wilson (73).

Meciul a început cu o întârziere de 20 de minute din cauza traficului.

În optimi, United va juca în compania echipei Preston North End din liga a treia.