Ce a declarat Simona Halep după calificarea în optimile de finală ale US Open. „Mă simt…”

Publicat: 06 09. 2015, 06:44

„A fost o primă săptămână bună pentru mine. Am venit fără așteptări, după Roland Garros și Wimbledon nu mă gândeam că o să am rezultate bune aici. Dar sunt în a doua săptămână și mă simt fericită. Mă simt încrezătoare, simt că am șanse la acest turneu”, a afirmat românca.

Halep a spus că i-a fost dificil la începutul meciului cu Shleby Rogers, deoarece evolua pentru prima dată în nocturnă pe arena principală a complexului de la Flushing Meadows. „Nu am jucat foarte bine. A fost pentru prima dată când am jucat în sesiunea de seară și nu am simțit mingea la începutul meciului. Este o diferență mare între a juca seara și a evolua ziua. Și vremea a fost mai rece azi, au fost condiții diferite. Dar apoi mi-am găsit ritmul și am început să fiu din nou agresivă. A fost bine la final”, a explicat ea.

Simona Halep s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale US Open, ea egalându-și cea mai bună performanță din carieră la Grand Slam-ul american, înregistrată în 2013. Românca a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-3, pe Shelby Rogers din SUA, locul 154 WTA, sportivă venită din calificări, după un meci de o oră și șapte minute, disputat în turul al treilea al competiției.

În faza următoare, românca va evolua cu Sabine Lisicki (Germania), locul 24 WTA și cap de serie numărul 24.