Ce crede Hagi despre lupta pentru Balonul de Aur. Care sunt favoriții antrenorului român

Publicat: 03 12. 2014, 17:15

„Toți trei merită, e greu să alegi pentru că fiecare în parte a făcut lucruri bune în acest an. Neuer fiind campion mondial are un atu, însă nu poți să treci cu vederea cum a jucat Ronaldo în acest an. Din păcate, cu echipa națională nu a făcut-o. Messi a făcut lucruri extraordinare, dar nu a fost în cea mai bună formă a lui. Așa că eu cred că între Cristiano Ronaldo și Neuer va fi lupta”, a spus Hagi.

Portarul Manuel Neuer, campion mondial cu naționala Germaniei, atacantul Lionel Messi, finalist al Cupei Mondiale cu Argentina și atacantul portughez Cristiano Ronaldo, câștigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid, sunt cei trei finaliști pentru trofeul Balonul de Aur FIFA 2014. Câștigătorul vor fi desemnat în urma voturilor căpitanilor și selecționerilor echipelor naționale, dar și a reprezentanților presei internaționale.

Balonul de Aur va fi decernat la 12 ianuarie 2015, la Zurich.

Managerul tehnic Gheorghe Hagi și jucătorii Boban Nikolov, Alexandru Mitriță, Alexandru Buzbuchi, Bogdan Țâru, Florin Tănase și Florinel Coman au participat, miercuri, la lansarea parteneriatului Academiei Gheorghe Hagi și grupării FC Viitorul cu Automobile Bavaria Group. Academia și gruparea din Liga I au primit în folosință o flotă din cinci automobile Mini, modelele Hatch, Paceman și Countryman. Cu această ocazie, Automobile Bavaria Group a lansat și modelul Mini Paceman Gheorghe Hagi Edition, personalizat cu numele fostului internațional și numărul 10 pe care l-a purtat pe tricou.