Ce nu s-a văzut la televizor. Momentul care a schimbat soarta finalei de la Indian Wells: „Asta vrei tu să fac eu? Mișto!…”

Publicat: 05 08. 2015, 12:23

This browser does not support the video element.

În setul decisiv, la 2-1 pentru Jankovici, Simona Halep a avut un dialog aprins cu antrenorul Victor Ioniță. „Este doar un joc de poziționare, nu mai e nici dreapta, de rever… E vorba de cine stă mai aproape de linie și să dicteze punctul. Asta vreau sa faci, sa stai cu picioarele pe linie”, i-a spus antrenorul Simonei Halep, moment în care ea a replicat: ”Asta vrei tu sa fac eu? Mișto!”.

Apoi, Halep a continuat: ”Și eu vreau să mă încurajați mai tare, să țipați acolo, că ăștia țipă de sunt doar ei pe stadion. E greu, dar, mă rog, e OK. E în regulă!”.

Ulterior, Victor Ioniță i-a mai spus: ”Mingea aia care îți vine lob… Fă un pas înapoi, dacă vezi că nu o simți… Ori o iei mai repede puțin, ori las-o să se ridice, să dai direcție. Nu te mai băga în ea așa. Dacă te bagi, o iei când e foarte sus, OK? Și hai… picioare, picioare și crede!”.

Chiar dacă a părut că e ironică cu antrenorul ei, Simona Halep a ținut cont de sfaturile sale, după cum s-a văzut în următoarele gameuri, și a reușit să întoarcă soarta meciului.