Ce se întâmplă la Universitatea Craiova! Postul lui Eugen Neagoe, în pericol! Vine Reghecampf?

Publicat: 14 05. 2023, 19:33

Universitatea Craiova și Farul Constanţa au remizat, 1-1, în etapa opt a play-off-ului Superligii, iar Sorin Cârțu, președintele clubului oltean, a anunțat că se va face o analiză asupra sezonului, unul în care craiovenii ar putea rata și cupele europene.

Au marcat Andrei Ivan (82 – penalty), respectiv Mateus Santos (24), dar Denis Alibec a ratat un penalty în minutul 11, după care a fost eliminat.

Farul ar fi putut deveni campioană în această etapă, dacă învingea pe Universitatea Craiova.

Ce se întâmplă la Universitatea Craiova! Postul lui Eugen Neagoe, în pericol

Eugen Neagoe ar putea fi înlocuit cu Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova, anunță ProSport.

„Am dominat meciurile cu CFR și FCSB, puteam lua minim 8 puncte, nu zic pe toate. Noi am luat doar 3…trebuia să avem încă 5 puncte în plus. Acum avem șanse mici să ajungem în cupele europene. Un an ratat! N-am știut să concretizăm, să fie eficienți în anumite momente decisive. Am dat șansă adversarului. Nu avem tăria, concentrarea și responsabilitatea aia maximă din anumite momente. Trebuie analizat cu echilibru ce facem. Nu a fost o dezamăgire așa, doar că am ratat foarte mult. Au fost momente în care puteam mai mult. Sunt mâhnit. Toate campionatele au început cu obiective mărețe, să luăm campionat, să luăm cupa. Trebuie o analiză pertinentă, lipsită de subiectivism, pentru fiecare jucător. Vom vedea la momentul respectiv”, a declarat Sorin Cârțu, la Digi Sport.

Președintele clubului a vorbit și despre situația lui Eugen Neagoe: „Mie nu mi-a displăcut cum a jucat echipa în perioada asta, cu Eugen. Seamănă ca în perioada cu Reghecampf, când am dat multe goluri. Totuși, și atunci ne-a lipsit ceva…Decizia e la patronat, ei spun ce trebuie făcut cu antrenorul. Sunt jucători la care să ne gândim că pot pleca, dar având contract…sunt într-o zonă călduță, le-a convenit. Nu poți da și în jucători. Ce să faci acum?”.