Ce spune Adrian Ungur despre amenințările cu moartea primite de Simona Halep

Publicat: 23 04. 2015, 20:47
Actualizat: 24 04. 2015, 16:33

„Am primit și eu amenințări cu moartea, mi s-a transmis să îmi fac un sicriu. Nu le bag în seamă. Simona Halep este o persoană inteligentă și nu va băga nici ea în seamă astfel de lucruri”, a spus Ungur.

La rândul său, partenerul de dublu al lui Ungur, Marius Copil, a declarat că și-a închis contul de Facebook din cauza amenințărilor pe care le-a primit. „Eu mi-am închis contul de Facebook. Mă simt mult mai bine așa, vreau să fiu liniștit. Se întâmplă pentru că sunt mulți care pariază, care pierd mulți bani. Am primit și eu amenințări cu moartea când am primit wild-card la Miami. Pe mine sper să mă omoare niște fete, nu niște băieți”, a afirmat el.

Perechea Marius Copil/Adrian Ungur s-a calificat, joi, în semifinalele probei de dublu de la BRD Năstase Țiriac Trophy, turneu dotat cu premii în valoare totală de 494.310 euro, după ce a învins, cu scorul de 6-4, 7-6 (6), cuplul Florin Mergea/Rohan Bopanna (Romania/India), cap de serie numărul 2.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost amenințată cu moartea, pe Twitter, de un danez care în ultimele luni a fost admiratorul sportivei române.