Ce spune Ionuț Negoiță despre o eventuală revenire a lui Gabriel Torje la Dinamo

Publicat: 28 07. 2013, 20:14
Actualizat: 28 07. 2013, 20:14

Acționarul majoritar al FC Dinamo, Ionuț Negoiță, a infirmat, duminică, la Sport.ro, posibilitatea ca mijlocașul Gabriel Torje să revină sub formă de împrumut la gruparea bucureșteană de la Udinese, după cum anunțase presa italiană, informează www.prosport.ro.

„Torje e un jucător bun, e dinamovist, dar nu e subiect de actualitate”, a spus Negoiță.

La rândul său, impresarul lui Torje, Cristea Opria, a afirmat că niciun club din România nu îi poate susține salariul lui Torje și a menționat că acesta ar avea oferte de împrumut din Anglia, Germania și Rusia. „Toje nu vine la Dinamo. E o aberație, nimeni din România nu-i poate plăti salariul. Trei echipe din Anglia, Germania și Rusia îl vor împrumut. Gabi Torje și-ar dori să joace în Anglia”, a adăugat Opria.

Presa italiană scrie că mijlocașul Gabriel Torje va fi cedat de Udinese clubului Dinamo București sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare.

Torje, care a fost împrumutat sezonul trecut la Granada, nu face parte din planurile antrenorului Francesco Guidolin pentru sezonul următor și, conform publicației Gazzetta dello Sport, va reveni la Dinamo.

Gabriel Torje a fost transferat la Udinese în 2011.