Ce spune Lionel Messi după ce Argentina s-a calificat în finala Cupei Mondiale? „Am știut că o vom scoate la capăt”

Publicat: 14 12. 2022, 07:39
Actualizat: 14 12. 2022, 07:50

Argentinianul Lionel Messi a intrat în istoria turneului final și prin faptul că l-a egalat pe Lothar Matthaus în topul celor mai multe meciuri, 25 la număr.

Cu ocazia titularizării sale în meciul de marţi, Argentina – Croaţia, din semifinalele Cupei Mondiale, Lionel Messi a egalat recordul jucătorului german Lothar Matthaus, în ceea ce priveşte numărul de meciuri disputate la turneele finale ale Cupei Mondiale la fotbal.

Messi a disputat cel de-al 25-lea său meci în cele cinci ediţii de Cupă Mondială la care a participat în perioada 2006-2022.

Ce spune Lionel Messi după ce Argentina s-a calificat în finala Cupei Mondiale? „Am știut că o vom scoate la capăt”

„Adevărul e că îmi trec multe prin cap. A fost incredibil tot ce am trăit de-a lungul acestui mondial. Cum am spus, am știut că o vom scoate la capăt, le-am cerut oamenilor să aibă încredere în noi pentru că știam ce putem. Acum suntem în finală, am reușit.

Familia e totul pentru mine. Au fost mereu lângă mine, o să mă bucur alături de ei și de toți acești oameni, și de cei din Argentina, acolo cred că e nebunie”, a spus Leo Messi, după calificarea Argentinei.”, a declarat Messi.

Lothar Matthaus a jucat 25 de partide la cinci turnee finale disputate în perioada 1982 – 1998.

„Sunt foarte fericit, pentru mine, pentru grup, am făcut un meci mare, suntem în finală. A venit golul care ne-a dat liniște. E o mare bucurie pentru toată țara. Trebuie să mergem și mai departe, până la capăt”, a spus Julian Alvarez.

Reprezentativa Argentinei a devenit prima finalistă a Cupei Mondiale din Qatar, după ce a învins în semifinale, marţi seară, la Lusail, selecţionata Croaţiei, scor 3-0. Argentinienii vor juca în finală cu echipa câştigătoare a meciului Franţa – Maroc.