Ce spune Mircea Lucescu despre victoria obținută în partida Șahtior Donețk-FC Nordsjaelland

Publicat: 21 11. 2012, 11:39
Actualizat: 04 07. 2013, 08:20

Antrenorul echipei Șahtior Donețk, Mircea Lucescu, a declarat, marți seară, după victoria din meciul cu FC Nordsjaelland, scor 5-2, că este mulțumit de evoluția elevilor săi și de calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, informează site-ul oficial al UEFA.

„Sunt extrem de mulțumit de cele zece puncte adunate în cinci meciuri și cred că puteam să avem încă două în plus. Rezultatele din Liga Campionilor și din campionat demonstrează valoarea noastră. Calitatea fotbaliștilor noștri ne obligă să jucăm spectaculos atât acasă, cât și în deplasare. La începutul meciului am fost puțin nervoși, jucătorii erau conștienți de importanța acestor trei puncte. Este inadmisibil să comiți erori atât de mari în defensivă așa cum am făcut noi. Ne-am creat puține ocazii de gol în prima parte a jocului. La pauză le-am cerut jucătorilor să ridice ritmul de joc și să demonstreze faptul că suntem mai tehnici. Mi-au ascultat cerințele și puteam câștiga cu 8-3. Sunt mulțumit de prestația echipei în repriza a doua. Am jucat un fotbal bun, am câștigat trei puncte și ne-am calificat în optimile Ligii Campionilor”, a spus Lucescu.

Formația ucraineană Șahtior Donețk, antrenată de Mircea Lucescu și cu fundașul Răzvan Raț integralist, s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în urma victoriei, scor 5-2, din deplasare, din partida cu danezii de la FC Nordsjaelland, în etapa a V-a a grupei E a competiției.