Ce spune „oracolul de la Bălcești” despre viitorul lui Mutu

Publicat: 11 01. 2015, 08:13

După ce a încercat fără succes să încheie un nou contract cu Fiorentina, Adrian Mutu a decis, la 36 de ani, să renunțe la cariera de fotbalist.

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, cunoscut și drept „oracolul de la Bălcești”, este de părere că fostul căpitan al naționalei are șansa să devină un antrenor valoros, dar pentru aceasta există o condiție esențială. 

„A fost un mare talent, a făcut destui bani, nu a murit speranță, a avut niște părinți intelectuali, care i-au dat o educație cât de cât, pe care el și-a stricat-o datorită anturajului. Mutu ar putea să fie unul din marii antrenori ai acestei țări, dacă, acum, la o vârstă înaintată, devine serios. Meseria asta, obligatoriu, cere seriozitate. Față de talentul lui, când a prins Anglia și Italia, și ce echipe a prins, trebuia să fie o bombă, dar a fâsâit pe unde s-a dus”, a declarat la DigiSportSpecial Dragomir.

Adrian Mutu a jucat în cariera sa la echipe importante ale Europei precum Juventus, Chelsea, Internazionale Milano și Fiorentina. La finele anului trecut, Mutu a plecat de la Petrolul Ploiești și a încercat să prindă un contract în India și la Fiorentina, dar ambele tentative nu s-au concretizat.