Ce va face Rădoi după înfrângerea suferită acasă în meciul cu Rosenborg. „Rămân și pentru retur”

Publicat: 21 08. 2015, 08:28

„Rămân și pentru retur, rămân și în cazul ratării calificării. M-am gândit bine și cred că putem să revenim. Acum contează mai puțin dacă ești bărbat sau laș. Indiferent că sunt eu sau altul, cu o echipă ca Steaua nu e de glumit. Trebuie să acceptăm și criticile spectatorilor. Nu e normal să ni se strige «Demisia» după ce pierdem cu 0-3 acasă? Șansele de calificare sunt infime la cum am jucat. Dacă luăm cele două reprize cu ASA Târgu Mureș și cea de-a doua de azi nu avem nicio șansă în retur, mai bine rămânem la București. Sincer, în repriza a doua n-a mers nimic. Era previzibil rezultatul după primele două-trei minute, pentru că am abordat jocul total diferit față de repriza întâi. Putem vorbi de ghinion, de ocazii, eventual să facem poarta mai mare, dar asta nu scuză ce s-a întâmplat în partea a doua. Toți suntem vinovați și rușinați de ceea ce s-a întâmplat”, a spus Rădoi.

Mirel Rădoi a menționat că nu are relevanță faptul că nu s-a aflat pe banca Stelei la meciul cu Rosenborg: „La cum am jucat în repriza a doua cred că puteam să fiu și în teren, nu doar pe bancă, și un putema schimba nimic. E o problemă de concentrare la echipă. Din păcate am început să ne mulțumim cu aceste eșecuri și asta nu ne bucură”.

Referitor la faptul că finanțatorul Gigi Becali a declarat că ar ceda echipa, dar nu are cui, Rădoi a spus că Steaua trebuie să se ridice: „Dacă ne uităm la acest rezultat și la joc toți ne-am săturat, dar trebuie să ne ridicăm, pentru că suntem foarte jos, și să schimbăm fața echipei. Azi rezultatul și jocul au fost deplorabile”.

Mirel Rădoi a vorbit și despre faptul că Becali a anunțat că va renunța la unii jucători: „Să le rezilieze contractele. Dacă așa se vrea ce să fac? Să le plătesc eu de la mine din buzunar? Dacă nu se mai bagă bani… O să vedem cine vrea să rămână și să ajute Steaua și mergem mai departe. Va fi o discuție între jucători și patron. Cine vrea e binevenit, cine nu, să fie sănătos”.

Formația Steaua a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (0-0), de echipa norvegiană Rosenborg, în prima manșă a play-off-ului Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Mikkelsen ’61, Helland ’67 și Jensen ’90+3.

Spre finalul jocului, fanii Stelei au scandat: „Demisia!”.