Cea mai mare GAFĂ a sezonului, la un meci al FCSB. Cotidianul spaniol Marca face clasamentul CELOR MAI SLABI fotbaliști ai sezonului trecut

Publicat: 25 09. 2018, 12:33
Actualizat: 22 01. 2019, 12:29

Prestigiosul cotidian sportiv spaniol Marca au acordat premiile „The Worst”, dedicate celor mai slabe performanțe din sezonul trecut.

Cea mai mare gafă care a condus la un gol are ca beneficiar un român. Faza respectivă a avut loc pe Arena Națională, la meciul dintre FCSB și Hapoel Beer Sheva, din grupele Ligii Europa. În minutul 31, trei fundași s-au autoinvitat să joace mingea în propriul careu, la câțiva metri de portarul Goresh, care a ezitat să intervină. Atent, Florinel Coman a profitat de ezitările adversarilor și a marcat unul din cele mai ușoare goluri din carieră.

Jurnaliștii de la Marca au premiat și alți jucători care s-au făcut de râs în sezonul trecut. 

Portarul german Loris Karius (Beșiktaș Istanbul) s-a făcut remarcat prin câteva goluri la care a greșit ca un începător, deși în evoluțiile sale de la FC Liverpool a mai avut și momente bune. 

Suedezul Victor Lindelof (Manchester United) a fost considerat de Marca fundașul cel mai slab al sezonului trecut. Iată-l într-un rezumat, alături de alt gafeur, Eric Bailly.

Olandezul Wesley Sneijder (Al-Garafa, Qatar) a fost declarat cel mai slab mijlocaș al sezonului, iar chilianul Alexis Sanchez (Manchester United) – cel mai slab atacant.

Marca a alcătuit și cea mai slabă echipă a sezonului trecut: Karius – Lindelöf, Bonucci, Howedes – Ganso, Bakayoko, Sneijder, Ozil – Alexis Sanchez – Vietto, Iheanacho.