Cel mai în vârstă pugilist din istorie deținător al unei centuri mondiale majore nu vrea să se retragă, deși a pierdut titlul săptămâna trecută. „Îl voi înfrunta pe campion”

Publicat: 01 05. 2012, 10:44
Actualizat: 08 03. 2013, 16:26

Pugilistul american Bernard Hopkins, în vârstă de 47 de ani, care a pierdut săptămâna trecută titlul WBC la categoria semigrea, a declarat că încă nu intenționează să se retragă din activitate și că speră să câștige din nou o centură, informează AFP.

„Nu contează rezultatul de sâmbăta trecută. Eu vreau să boxez în continuare și îl voi înfrunta pe campionul la categoria mea. Poate că sunt în vârstă, dar nu simt niciun declin în ceea ce privește tehnica mea sau capacitatea de a boxa în ring. Îmi place să boxez”, a spus Hopkins.

Pugilistul american Chad Dawson l-a învins, sâmbăta trecută, la Atlantic City, prin decizia arbitrilor judecători, pe conaționalul său Bernard Hopkins și a câștigat titlul WBC la categoria semigrea. Doi judecători l-au desemnat câștigător pe Dawson, cu scorul de 117-111, în timp ce al treilea a consemnat egalitate, 114-114.

Hopkins era cel mai în vârstă pugilist din istorie deținător al unei centuri mondiale majore.