Celebrul Freddie Roach nu este sigur daca va continua colaborarea cu Bute

Publicat: 14 02. 2015, 14:28

„Nu știu. Ne-am pregătit în Filipine pentru ultimul său meci, iar apoi a suferit o accidentare și i-am cerut să facă o pauză. Eu a trebuit să mă ocup de meciul lui Pacquiao și de când a plecat din Filipine nu am mai discutat. Nu am discutat cu oamenii lui sau cu altcineva, dar i-am spus că atunci când se reface în urma problemei la spate vom reveni la antrenamente și atunci ne vom gândi la o altă dată și un alt adversar”, a spus Roach.

Freddie Roach a vorbit și despre faptul că Bute a semnat în ianuarie un contract cu managerul american Al Haymon, care îl reprezintă pe Floyd Mayweather Jr.: „Credeam că este mulțumit de cei care îl reprezentau. Este un nume mare în Montreal și nu știu ce poate oferi Al pentru a schimba ceea ce deja este”.

Lucian Bute a avut ultimul meci oficial în ianuarie 2014, când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal. Românul ar fi trebuit să boxeze în data de 6 decembrie 2014 cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulată după ce Bute s-a accidentat la spate.