Centrul de Copii și Juniori al Stelei are un nou metodist

Publicat: 13 11. 2013, 19:15

Fostul antrenor al Stelei Massimo Pedrazzini a fost numit în funcția de metodist al Centrului de Copii și Juniori al campioanei României, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, managerul general Mihai Stoica.

„Massimo Pedrazzini va fi metodist la centrul de copii și juniori. Se va ocupa de programele de antrenament de la toate grupele. Șeful centrului de copii și juniori este Ion Toma, de care suntem foarte mulțumiți. A reușit în Youth League să se claseze cel puțin pe locul trei cu o echipă care era categorisită ca experimentală. Experiența lui Massimo Pedrazzini ne poate ajuta foarte mult, are zece ani la centrele de copii și juniori la Inter și Milan, ceea ce nu e la îndemâna oricui”, a spus Stoica.

Mihai Stoica a afirmat că are încredere foarte mare în portarul echipei de tineret, Valentin Cojocaru. „Se discută foarte mult despre faptul că Steaua nu promovează jucători din propria pepinieră, că Steaua nu acordă atenție centrului de copii și juniori, Steaua nu este interesată de tinerii care cresc aici. Avem la ora actuală un portar de 18 ani, de 1,95 metri, în care eu personal cred mai mult decât am crezut în Arlauskis când l-am adus la Urziceni”, a completat Stoica.

Întrebat în ce perioadă de timp este obligat clubul Steaua să investească cele zece procente din transferurile internaționale în Centrul de Copii și Juniori și în ce ar consta aceste investiții, Stoica a răspuns: „Nu putem să discutăm subiectul ăsta acum”.