Cerere în căsătorie pe teren la ‘s-Hertogenbosch. Care a fost răspunsul jucătoarei de tenis

Publicat: 17 06. 2014, 21:30

La finalul partidei câștigate de Krajicek în fața slovacei Jana Cepelova (62 WTA), scor 6-3, 4-6, 6-1, Martin Emmrich a intrat pe teren, s-a așezat în genunchi și a cerut-o de soție pe Michaella.

Vizibil emoționat, Emmrich și-a șters de câteva ori lacrimile înainte de a o cere în căsătorie pe Krajicek, iar sportiva olandeză a răspuns afirmativ.

„A fost o surpriză imensă. Adică am discutat despre căsătorie de vreo două ori înainte, dar nu mă așteptam acum. Este foarte special. Sunt foarte fericită și mă simt norocoasă că m-a cerut așa. Ne-am întâlnit aici acum un an de zile și cred că e un loc foarte special pentru a o face. În primele 10 sau 15 secunde după ce a intrat pe teren mi-am spus «Ok, este plăcut să îl văd, dar e ceva ciudat». Dar apoi am văzut că avea lacrimi în ochi, atunci mi-am dat seama ce urma să se întâmple. Am fost atât de concentrată asupra lui, încât nu am auzit nimic din ce a spus. Eram sigură că voi spune da. Asta era tot ce știam atunci”, a declarat fosta ocupantă a locului 30, în vârstă de 25 de ani.