CFR Cluj are antrenor nou. „A fost o decizie surprinzătoare”

Publicat: 12 08. 2013, 13:19
Actualizat: 12 08. 2013, 13:19

Antrenorul Petre Grigoraș este noul tehnician al echipei CFR Cluj, el declarând, luni dimineață, la ședința de pregătire a aredelenilor, că preluarea băncii tehnice a fostei campioane a României este cea mai mare provocare din cariera sa, informează digisport.ro.

„A fost o decizie surprinzătoare. Nu mă așteptam să revin atât de repede în circuit. CFR Cluj este o echipa cu pretenții, istoria te obligă să speri la câștigarea de trofee. E cea mai mare provocare din cariera mea, ținând cont de istoria recentă a clubului”, a spus Grigoraș.

Petre Grigoraș este de părere că are un lot destul de puternic la dispoziție. „Nu știu dacă se impune aducerea vreunui alt jucător. Lotul actual e suficient de puternic. Deocamdată, nu iau nicio decizie în legătură cu lotul, trebuie să îl cunosc”, a completat Grigoraș.

El a precizat că este norocos că debutează împotriva formației Steaua, deoarece meciurile cu echipele mari sunt cel mai ușor de pregătit. „Sunt un norocos. Debutez contra Stelei. E un meci facil, fiindcă cele mai ușoare partide sunt cele cu echipe mari. CFR are un nume, nu mergem la București ca victime sigure”, a explicat Grigoraș.

La ședința de pregătire, condusă de secunzii Marian Dinu și Alin Minteuan, a asistat și președintele clubului CFR, Iuliu Mureșan.

Mircea Rednic și-a reziliat pe cale amiabilă contractul pe care îl avea cu CFR Cluj, după un conflict cu căpitanul echipei, Ricardo Cadu. Rednic a obținut o victorie și două egaluri la CFR în primele trei etape.

Partida Steaua București – CFR Cluj, contând pentru etapa a cincea a Ligii I, se va disputa, sâmbătă de la ora 21.30, pe Stadionul Steaua.