CHELSEA – STEAUA 3-1. Rafael Benitez: Am avut încredere și pasiune, Steaua a fost bună pe contraatac

Publicat: 15 03. 2013, 01:00
Actualizat: 05 07. 2013, 12:27

 Antrenorul echipei Chelsea Londra, Rafael Benitez, a declarat, joi seară, după calificarea în sferturile de finală ale Ligii Europa, că formația sa a avut încredere și pasiune și a lăudat Steaua despre care a spus că a fost bună pe contraatac, informează www.prosport.ro.

„Am avut încredere că putem întoarce scorul din tur. Știam că Steaua poate înscrie, dar știam și că noi o putem face. În prima repriză, Steaua a fost bună pe contraatac. Noi am avut încredere, am avut pasiune. Românii au un antrenor bun și o organizare la fel de bună”, a afirmat Benitez la DigiSport.

Fundașul brazilian David Luiz consideră că Chelsea a eliminat o echipă bună: „Steaua mi s-a părut o echipă foarte bună, însă noi ne-am atins potențialul maxim în a doua parte și am reușit să învingem. Căpitanul Stelei este un fotbalist excelent, la fel și fundașul lor stânga. În concluzie, Chelsea a eliminat o echipă bună”, a precizat David Luiz.

Echipa Steaua București a fost eliminată din Liga Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), de formația engleză Chelsea Londra, deținătoarea trofeului Ligii Campionilor, în manșa secundă a optimilor de finală ale competiției.

În meciul tur, disputat la București, Steaua a câștigat cu scorul de 1-0.

Golurile au fost marcate de Mata ’34, Terry ’58 și Torres ’71 pentru Chelsea, respectiv Chiricheș ’45+1 pentru Steaua.