Chevrolet, noul sponsor al Manchester United, le-a oferit mașini jucătorilor. Ce interdicție le-a impus Ferguson fotbaliștilor sub 23 de ani

Publicat: 28 08. 2012, 12:27
Actualizat: 03 02. 2019, 18:58

Managerul grupării Manchester United, Alex Ferguson, le-a interzis jucătorilor tineri din echipă să conducă mașini sport de la noul sponsor, Chevrolet, anunță Daily Mail.

Manchester United a semnat un contract pe trei ani cu constructorul auto american General Motors (GM), iar Chevrolet, principala marcă a companiei, va deveni sponsorul exclusiv al clubului englez.

„Chevrolet a oferit imediat jucătorilor de la United posibilitatea de a alege mașini luxoase și mulți dintre aceștia au optat pentru celebrele Corvette. Totuși, Ferguson a intervenit imediat și a decis ca jucătorii sub 23 de ani – indiferent de locul în echipă – să nu primească un model sport. Decizia este una clasică pentru Ferguson, care vrea ca tinerii să rămână cu picioarele pe pământ”, a notat Daily Mail.

Măsura îi vizează printre alții Danny Welbeck (21 de ani), Phil Jones (20 de ani), Chris Smalling (22) și Rafael (22).

Un oficial de la United a confirmat informația din Daily Mail: „Chevrolet va oferi mașini jucătorilor. Modelul va depinde de timpul petrecut în cadrul clubului și de experiența la condus”.