Chivu: Am avut dificultăți în prima jumătate de oră

Publicat: 19 12. 2012, 12:50
Actualizat: 03 07. 2013, 19:25

Fundașul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a declarat, marți seară, la Rai Sport, după victoria din meciul cu Hellas Verona, scor 2-0, din optimile de finală ale Cupei Italiei, că formația sa a fost pusă în dificultate în prima jumătate de oră.

„În prima jumătate de oră am avut dificultăți, dar apoi am început să pasăm mai bine. Balonul a circulat mai bine, am avut viteză în acțiuni și am găsit spații”, a spus Chivu.

Antrenorul formației milaneze, Andrea Stramaccioni, a afirmat că nu se aștepta la o evoluție așa bună din partea fundașului român. „Chivu a revenit după mult timp și a jucat mai bine decât mă așteptam. A fost foarte bun și a dat siguranță. Am recuperat un om de bază”, a precizat Stramaccioni.

Echipa Internazionale Milano, cu fundașul Cristian Chivu integralist, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei, după ce a învins, marți, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formația Hellas Verona, din liga a doua, în optimile competiției.

Chivu a revenit pe teren după o pauză de peste patru luni. Fundașul român s-a accidentat la începutul lunii august în timpul unui meci cu echipa Hajduk Split, din play-off-ul Ligii Europa. Chivu, în vârstă de 32 de ani, a suferit o luxație la un deget de la piciorul drept și a fost operat la începutul lunii octombrie.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Cassano ’50 și Guarin ’54.

În sferturile de finală, Internazionale Milano va întâlni învingătoarea partidei dintre echipele SSC Napoli și Bologna.