Cine este noua prietenă a Simonei Halep și ce relație are cu Bouchard și Șarapova

Publicat: 27 10. 2014, 14:48
Actualizat: 27 10. 2014, 15:56

„Între mine și Șarapova nu s-a legat o prietenie. Nu știu dacă ar fi culmea sau nu ar fi culmea, dar ea nu prea vorbește cu fetele din circuit și nu avem o relație prea apropiată încât să vorbim. Am vorbit foarte mult cu Kvitova, Wozniacki, Radwanska, cu toată lumea în afară de Bouchard și Șarapova. Chiar și cu Serena am vorbit destul de mult. Am discutat mai multe chestii cu Kvitova și chiar mă bucur că m-am împrietenit cu ea, este o fată foarte de treabă și chiar știe să și ajungă acolo sus, să se mențină și știe să și piardă, pentru că am văzut că nu i-a mers prea bine la turneul acesta, dar este cineva totuși, are două Grand Slam-uri câștigate”, a spus Halep.

Simona Halep s-a arătat impresionată de modul în care Serena Williams s-a purtat cu ea la Turneul Campioanelor. „Serena este un om deosebit. Se poartă foarte frumos. Mie cel puțin mi-a oferit cuvinte de laudă și de încurajare și nu am decât cuvinte de laudă despre ea. Întotdeauna a fost un exemplu pentru mine și cred foarte mult că ea este cea mai bună jucătoare acum”, a completat Halep.

Simona Halep a revenit în țară luni, după ce a fost învinsă de Serena Williams, cu scorul de 6-3, 6-0, în finala Turneului Campioanelor de la Singapore.