Cine i-ar putea lua locul lui Alex Ferguson la Manchester United

Publicat: 08 05. 2013, 14:13
Actualizat: 08 05. 2013, 14:13

Anunțul plecării lui Alex Ferguson de la Manchester United, devenit oficial miercuri dimineață, a pornit speculațiile privind succesorul scoțianului, favoritul presei britanice fiind tehnicianul David Moyes de la Everton.

Moyes are însă un rival puternic în portughezul Jose Mourinho, care, conform britanicilor, va pleca de la Real Madrid pentru a prelua echipa celui pe care îl considera bunul său amic.

Nici numele lui Jurgen Klopp, actualul antrenor al echipei Borussia Dortmund nu este uitat, dar nici cel al fostului selecționer francez Laurent Blanc, trecut pe la Manchester United.

Ole Gunnar Solskjaer, care a reușit să câștige două titluri de campion al Norvegiei cu Molde, ar putea trece la Manchester United, un club pe care îl cunoaște perfect și unde i-ar putea avea secunzi pe unul dintre foștii săi colegi, Ryan Giggs sau Paul Scholes.

Alex Ferguson, cel mai titrat antrenor din istoria fotbalului englez, și-a anunțat, miercuri, retragerea la 71 de ani, după 27 de ani petrecuți la Manchester United.