Cine l-a sunat pe Mihai Stoichiță în timpul meciului cu Rapid

Publicat: 30 04. 2012, 08:52
Actualizat: 30 04. 2012, 08:52

Tehnicianul echipei Steaua, Mihai Stoichiță, a declarat, duminică seară, la DigiSport, că în timpul meciului cu Rapid nu a fost sunat de finanțatorul Gigi Becali, ci de un colaborator pe care îl avea în tribună.

„M-a sunat pe bancă un colaborator pe care îl am în tribună mereu să-mi spună ce nu pot obseva la nivelul gazonului. Când vorbesc cu Gigi Becali, vorbesc prin intermediul lui Mihai Stoica. Gigi nici nu știe numărul meu de telefon pentru că atunci când îl sun nu-mi răspunde”, a declarat Stoichiță.

Tot la DigiSport, finanțatorul Gigi Becali a afirmat că el nici măcar nu știe numărul lui Stoichiță și nu l-a sunat pe acesta în timpul meciului.

Tehnicianul Mihai Stoichiță a fost surprins în minutul 56 al meciului vorbind la telefon, iar managerul stelist Mihai Stoica a afirmat că „probabil” antrenorul a vorbit cu finanțatorul Gigi Becali.

Formația Rapid a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul susținut, duminică seară, pe arena Giulești – Valentin Stănescu, în compania echipei Steaua, în derbiul etapa a XXVIII-a a Ligii I. Pentru Rapid a înscris Nicolae Grigore ’33, iar pentru Steaua a marcat Cristian Tănase ’29.