Cine s-ar fi așteptat? Reghecampf îi dă sfaturi lui Gâlcă: „Totul depinde de inspirația lui Costel”

Publicat: 19 07. 2014, 15:42
Actualizat: 12 07. 2016, 01:00

”Sper ca Steaua să fie așa cum a fost și anul trecut, și acum doi ani. În momentul de față sunt jucători foarte buni la echipă, grupul este organizat, eu sunt convins că vor reuși să se califice în grupele UEFA Champions League. Cred că vor reuși să aibă un parcurs foarte bun și în campionat, pentru că au plecat doar câțiva jucători”, a declarat Reghecampf.

Fostul tehnician e convins că Gâlcă dorește să facă performanță la Steaua și că, dacă noul antrenor va fi inspirat, va reuși. ”În momentul de față, antrenorul joacă un rol foarte important. Va trebui să știe să îi motiveze, să organizeze ceea ce înseamnă Steaua. Are lângă el un staff puternic, începând de la președintele clubului, patronul echipei, care îi ajută foarte mult prin sfaturile pe care le dă. Gâlcă este un antrenor tânăr, își dorește să facă performanță, totul depinde de inspirația lui Costel”, a declarat Reghecampf la Digisport.

Fostul antrenor al Stelei crede că în lotul Stelei a intervenit automulțumirea, după ce Steaua a luat două titluri și o Supercupă în ultimii doi ani, dar că aceasta poate fi gestionată cum trebuie de Gâlcă.