Ciprian Marica: Schalke atacă cu toată echipa și neglijează apărarea

Publicat: 17 09. 2013, 13:42
Actualizat: 17 09. 2013, 13:42

Atacantul Ciprian Marica, fost jucător la Schalke 04, adversara Stelei din prima etapă a Grupei E a Ligii Campionilor, a declarat, marți, că gruparea germană neglijează apărarea, deoarece urcă în atac cu toată echipa.

„Schalke atacă cu toată echipa și neglijează, oarecum, apărarea. Am vorbit cu mulți de la Schalke, cu șase-șapte jucători, cu cei din conducere imediat după ce au picat cu Steaua. M-au întrebat ce știu de ei și le-am spus că vor avea un meci mai greu decât se așteaptă și au spus: «Hai, acum vin românii tăi să ne facă probleme, nici chiar așa, suntem Schalke». Sper ca Steaua să îi surprindă neplăcut și să facă un meci bun. Un egal obținut la Gelsenckichen este un rezultat bun”, a spus Marica la Dolce Sport.

Întrebat când va semna cu o nouă echipă, Marica a răspuns: „Sper cât mai curând. Nu sunt atât de mofturos pe cât credeți și vreau doar să am un sentiment bun față de echipa la care voi merge”.

Partida Schalke 04 – Steaua, contând pentru prima etapă a Grupei E a Ligii Campionilor, se va disputa, miercuri, de la ora 21.45.