Claudiu Niculescu a demisionat din funcția de antrenor al formației Universitatea Cluj

Publicat: 23 07. 2012, 15:51
Actualizat: 05 07. 2013, 18:40

Claudiu Niculescu a declarat, luni, că a demisionat din funcția de antrenor al formației Universitatea Cluj, urmând să activeze în continuare ca jucător pentru echipa ardeleană.

„Am stat de vorbă cu Ana Maria (n.r. – președintele Ana Maria Prodan), amândoi am avut păreri de rău după declarațiile pe care le-am dat, deși eu cred că nu am făcut afirmații chiar atât de dure. I-am spus decizia pe care am luat-o (n.r. – de a demisiona). De echipă se va ocupa în continuare Emil Ursu, antrenorul care era cu mine pe bancă”, a spus Claudiu Niculescu la televiziunea Sport.ro.

El speră să mai poată ajuta formația ardeleană din postura de jucător. „O să încerc să mă pregătesc și să reintru pe teren. Spun că o să încerc pentru că e greu să revii după atâtea luni de inactivitate. Dacă nu, sper ca la toamnă sau în iarnă să intru într-un meci să îmi iau adio de la Universitatea Cluj”, a explicat fotbalistul.

Președintele Ana Maria Prodan a declarat că nu l-a forțat pe Claudiu Niculescu să demisioneze. „Nu l-am demis pe Niculescu și nici nu l-am forțat să demisioneze. Ba din contră, i-am spus că trebuie să mergem împreună până la capăt. De altfel eu nici nu am luat legătura cu niciun alt antrenor. Claudiu Niculescu a decis singur să renunțe, n-a fost împins de nimeni. Eu îmi doresc să mă ajute ca atacant pentru că știu că este un foarte bun fotbalist”, a spus Ana Maria Prodan la Sport.ro.

Claudiu Niculescu a intrat în conflict cu președintele clubului Ana Maria Prodan după partida pierdută cu scorul de 2-6 în deplasare cu Pandurii Târgu Jiu în prima etapă a Ligii I. El a preluat funcția de antrenor la 12 decembrie 2011 după demiterea lui Ionuț Badea.