Conor McGregor și-a rupt piciorul în meciul cu Dustin Poirier | VIDEO

Publicat: 11 07. 2021, 11:02
Sursa foto: Profimedia

Dustin Poirier l-a învins pe Conor McGregor în cel de-al treilea meci din „trilogia” celor doi, începută în 2014, după ce irlandezul și-a rupt piciorul în ultimele secunde din prima rundă.

Poirier l-a învins pe McGregor pentru a doua oară în șase luni, informează MEDIAFAX.

După primele două lupte directe, scorul era 1-1. Conor McGregor s-a impus în primul meci, într-o luptă de 3 runde din cadrul galei UFC 178, ce a avut loc în 2014.

Poirier a câștigat în luna ianuarie a acestui an, în Main Event-ul UFC 257.

Lupta a fost oprită după prima rundă, când McGregor (22-6) nu a putut continua.

Potrivit GSP, cu doar zece secunde înaintea încheierii primei runde din confruntare, McGregor a reușit să se ridice, după ce fusese doborât, dar, în încercarea de a se feri de o directă puternică trimisă de adversar, a călcat greșit pe piciorul din spate, fracturându-și tibia.

Între runde, medicul a fost nevoit să intervină, iar Dustin Poirier a fost declarat câștigător.

În declarațiile de după meci, luptătorul american a spus că a simțit că ceva nu a fost în regulă cu piciorul lui McGregor în timpul meciului.

„Cu siguranță am simțit ceva. Și-a rănit glezna la începutul luptei, iar apoi și-a rupt-o”, a spus Poirier.

Cuvinte grele între Conor McGregor și Dustin Poirier după meci

După încheierea meciului, cei doi și-au aruncat cuvinte grele, ceea ce lasă de înțeles că rivalitatea nu s-a terminat.

„Nu există limită când ne jignim, corect. Pot să rezist. Dar să vorbești despre crimă…  Nu e ceva despre care să glumești. Spunea că o să mă omoare, că voi pleca de aici în coșciug. Nu vorbești așa cu oamenii. Eu sper ca el să ajungă sănătos la familia lui.

Da, simțeam că lupta merge în favoarea mea. L-am pus ușor la podea, iar el m-a tras de mănușă… I-am spus arbitrului. E un gunoi! Iar toți cei care mă huiduiți puteți să mă pupați în c*r! Karma este ca o oglindă! L-am bătut”, a pus Poirier după meci.

La rândul său, McGregor, deși se afla întins la podea, nu s-a lăsat mai prejos.

„Nu s-a terminat! Soția ta îmi dă mesaje! Hei, iubito, caută-mă și voi vorbi cu tine mai târziu! Voi fi la after party”, a spus McGregor.

Cel mai probabil, următorul meci al lui Poirier va fi împotriva lui Charles Oliveira, pentru titlul de campion la categoria ușoară.