Corriere dello Sport: Adrian Mutu este o variantă „LOW COST” pentru AC Milan

Publicat: 18 08. 2012, 12:37
Actualizat: 26 05. 2014, 16:19

Atacantul echipei Cesena, Adrian Mutu, se află printre variantele „low cost” pentru întărirea atacului echipei AC Milan în această vară, notează, sâmbătă, corrieredellosport.it.

Potrivit sursei citate, vicepreședintele și administratorul delegat al grupării milaneze, Adriano Gallliani, a spus că AC Milan nu este în situația de a cheltui foarte mulți bani pentru a împrumuta jucători scumpi sau, cu atât mai puțin, pentru a-i cumpăra.

„Strategia clubului, care va fi definitivată duminică seară, la o ședință condusă de însuși Silvio Berlusconi, prevede doar sosiri low cost. Nu e nicio grabă. Evident, Galliani are o listă de achiziții foarte vastă și detaliată. Milan va aștepta vești de la Arsenal (Bendtner), Juventus (Matri), Inter (Pazzini), FC Sevilla (Negredo), Real Madrid (Kaka și Lassana Diarra), Napoli (Dossena), Montpellier (Yanga-Mbiwa) până la ora 19.00 a datei de 31 august. Însă multe dintre aceste situații se vor soluționa înainte de finalul perioadei de mercato. (…) Printre variantele low cost pentru atac se numără Mutu, care ar urma să plece de la Cesena (negociază cu Ajaccio)”, scrie corrieredellosport.it.