COVID-19. Micii fotbaliști din România îi trimit încurajări lui Paulo Dybala, testat pozitiv

Publicat: 17 04. 2020, 14:44

This browser does not support the video element.

Copiii de la Juventus Academy București răspund cu încurajări apelului făcut pe Instagram de Paulo Dybala, testat pozitiv cu COVID-19. Talentatul jucător de la Juventus a postat o fotografie în care poartă o mască imprimată cu multe streaguri naționale și un îndemn să îi sprijinim pe cei care nu renunță niciodată.

Puștii de la Juventus Academy București au luat lecții de italiană pentru a-i transmite mesaje de susținere vedetei de la Juventus.

„Ti siamo vicini. Spero che torni in campo il piu’ presto possibile. Tornerai piu’ forte di prima. Tutto andra’ bene”, i-au transmis copiii care se pregătesc la Academia deschisă de Juventus în România, conform unui comunicat, de vineri, al reprezentanților școlii.

La finalul mesajelor înregistrate de copiii #bianconero din România, aceștia imită celebru gest pe care îl face vedeta de la Juventus după ce înscrie un gol.

În cea mai recentă postare pe Instagram, Paulo Dybala poartă o mască pe care sunt imprimate steagurile mai multor țări și mesajul „Astăzi, folosim măștile ca să ne protejăm. Mâine, ca să demonstrăm cine suntem. Ajutați-mă să-i sprijinim pe aceia care nu se dau bătuți niciodată”.

Testat pozitiv cu COVID-19 în urmă cu o lună, Dybala așteaptă dintr-o zi în alta vestea că s-a vindecat. Colegii de echipă ai vedetei de la Juventus, Daniele Rugani și Blaise Matuidi au primit zilele trecute testele negative și nu mai sunt nevoiți să rămână în izolare la domiciliu.