Cristian Borcea eliberare Dinamo copii Messi Ronaldo închisoare

Publicat: 03 07. 2018, 12:02

This browser does not support the video element.

Cristi Borcea a vorbit despre anii petrecuți după gratii, dar s-a referit și la Messi și Ronaldo, spunând că este mai bun ca ei la făcut copii.

”Și Messi și Ronaldo au prejudicii. Messi are prejudicii de milioane de euro și nu s-a mai întâmplat nimic. Eu mi-am plătit prejudiciile, dar în România este mai important să ajungi la pușcărie. (…)

Nu sunt mai cunoscut ca Messi și Ronaldo din punct de vedere al marketing-ului. Sunt mai competent la făcut copii”, a spus Cristi Borcea la România TV, potrivit dcnews.ro.

Imediat după eliberare, Borcea a declarat că va merge la psihiatru: „Dupa aceasta perioada trebuie sa merg cel putin o luna la psihiatrie. Trebuie sa iau ceva medicamente pentru problemele pe care le am. Incepi sa apreciezi tot mai mult oamenii de langa tine, oamenii care ti-au fost aproape in aceasta perioada. Diseara mergem la Vibere, o sa fim acolo. Nu pot sa discut acum despre fotbal. Voi merge la doctor, voi face teste. Sa nu credeti ca a fost usor si ca nu lasa urme acesti patru ani. In interior au fost multe framantari”

Cristi Borcea, care a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în dosarul transferurilor din fotbal, a ispășit 4 ani și 3 luni din pedeapsă, la Penitenciarul Jilava.