Cristian Tănase își cere scuze gestul făcut la adresa fanilor. „Lumea trebuie să înțeleagă faptul că există, totuși, o limită”

Publicat: 24 03. 2015, 15:29

„Chiar îmi pare rău pentru ieșirea avută, însă lumea trebuie să înțeleagă faptul că există, totuși, o limită. Acolo, în apropierea tunelului de la tribuna a doua, există un grup de oameni care, la toate meciurile, ne înjură pe noi, jucătorii adverși, personalul de securitate sau reporterii televiziunilor deținătoare de drepturi, lucru care poate fi confirmat de oricine. Sunt conștient de faptul că nu am procedat elegant, dar nu știu câți oameni ar rezista cât am rezistat eu la atâtea apostrofări și înjurături”, a spus Tănase.

Cristian Tănase susține că Steaua are nevoie de suporteri care să-i încurajeze pe jucători și nu de cei care să îi jignească. „Noi avem nevoie ca adevărații suporteri să fie alături de noi și să ne încurajeze, nu de oameni care să ne jignească mereu, indiferent dacă pierdem sau câștigăm la scor, cum a fost cazul chiar în acest meci. De asemenea, nu consider că este normal ca acum să mi se construiască o imagine negativă în mass-media, nespunându-se nimic despre gesturile spectatorilor la adresa mea și a colegilor mei. Oamenii care mă cunosc știu ce fel de persoană sunt. De asemenea, aș dori să transmit tuturor susținătorilor echipei al cărei capitan sunt că dorim, la fel ca și ei, să câștigăm toate meciurile, dar avem nevoie de susținerea lor pe întreaga durată a unei partide, indiferent de scor”, a completat Tănase.

La finalul partidei, Cristian Tănase a fost surprins de camerele de vederi când avea un conflict cu fanii de la tribuna a doua, iar la un moment dat a scuipat înspre aceștia. Jucătorii steliști au fost huiduiți de fani din cauza jocului prestat, iar după marcarea celui de al doilea gol, la care a centrat decisiv, Alexandru Chipciu s-a dus spre suporterii de la aceeași tribună și i-a înjurat.