CSM București a câștigat finala mică a Ligii Campionilor la handbal feminin. Cristina Neagu a părăsit terenul în lacrimi

Publicat: 07 05. 2017, 18:22

Formația pregătită de suedezul Per Johansson, învinsă sâmbătă de Vardar Skopje cu 38-33, s-a revanșat în meciul cu echipa Cristinei Neagu, care a jucat foarte puțin și pentru că a fost ținută pe bancă a părăsit terenul în lacrimi,  și a ocupat locul al treilea pe podium.

După un debut strâns de partidă, până la 4-4, CSM București a preluat avantajul și a înscris patru goluri la rând fără să primească. Până la pauză, formația muntenegreană a micșorat deficitul la un singur gol, scor 12-13. În partea a doua, campioana en titre a Ligii Campionilor s-a distanțat din nou pe tabelă și a condus, în trei rânduri, chiar și cu șapte goluri.

Pentru CSM București au marcat Gullden – 9 goluri, Carmen Martin – 3, Manea – 3, Mehmedovic – 2, Niombla – 2, Brădeanu – 2, Ayglon – 2, Curea – 1, Torstensson – 1, Dache – 1,

Pentru Buducnost au înscris Bulatovic – 5, Ramusovic – 4, Neagu – 3, Pletikosic – 2, Pavicevic – 2, Ujkic – 1, Jaukovic – 1, Novovic – 1, Grbic – 1.

Finala competiției se va juca între Gyor ETO și Vardar Skopje, duminică, de la 18:45.

CSM București a abordat Turneul Final Four al Ligii Campionilor din postura de campioană en titre. În 2016, chiar la sezonul de debut în cea mai importantă competiție a cluburilor, gruparea bucureșteană a cucerit trofeul, după ce s-a impus, la loviturile de departajare, cu Gyor.