Cum a aflat Giani Kiriță că Dinamo joacă în play-out, în timp ce concura la Exatlon: „Aia chiar a fost cea mai tristă zi”

Publicat: 05 05. 2018, 17:03

Pe 24 februarie, în momentul desfășurării meciului împotriva Astrei, încheiat cu scorul de scor 2-0, dublul campion al României cu Dinamo se afla în mijlocul concursului din Republica Dominicană.

„Eram în Dominicană și a fost cea mai tristă zi din viața mea. Dintr-o producție de 500 de persoane au fost și dinamoviști, și mi-a șoptit un băiat la ureche: „Uite, Giani, ce ni se întâmplă”. Aia chiar a fost cea mai tristă zi, și crede-mă că nu merităm așa ceva”, a declarat, în EXCLUSIVITATE pentru Pro Sport, fostul jucător dinamovist

După ce, în urmă cu aproape șapte luni afirma pentru Telekomsport că Ionuț Negoiță nu știe ce înseamnă Dinamo, iar în ultimul timp a apărut varianta ca suporterii să preia clubul, fostul fundaș al lui Bursaspor merge pe varianta unui investitor.

„Important e, până la urmă, soluția de mijloc, e să vină cineva care să investească la Dinamo, asta e cea mai bună soluție”, a mai punctat dinamovistul.

MAI MULTE PE PRO SPORT