Cum arăta Simona Halep la câteva minute după meciul dramatic de la Australian Open. Fotografia din vestiare publicată de Darren Cahill

Publicat: 21 01. 2018, 09:10

„Un meci epic. Sunt foarte mândru”, a scris el, pe Twitter. 

Simona Halep și-a consumat și ultimul strop de energie în maratonul de tenis din turul al treilea de la Australian Open (4-6, 6-4, 15-13, după 3 ore și 45 de minute). Liderul mondial a decis să își anuleze antrenamentul programat duminică pentru a dedica mai mult timp refacerii.

„Mâine nu voi face nimic, cu siguranță. Vreau doar să mă odihnesc”, a spus Simona, potrivit postului ESPN. Anterior, numărul unu mondial a recunoscut că sunt șanse minime să fie aproape de 100% până la confruntarea din optimi. Însă ea a dat garanții că va face din nou tot ce îi stă în putere pentru a ieși victorioasă.

„Glezna este inflamată, simt dureri! Nu sunt recuperată. Este imposibil să mă recuperez! Cu siguranța voi intra pe teren, dar nu știu cum va fi”, spusese Halep.

Disputa dintre Simona Halep și Lauren Davis a intrat în istoria Australian Open, egalând cel mai lung meci din istorie la feminin din punct de vedere al numărului de game-uri (48).