Cum explică Reghecampf înfrângerea cu Vaslui

Publicat: 12 04. 2014, 10:54
Actualizat: 30 07. 2014, 11:28

„E prima oară după mult timp când am pierdut. Trebuie să recunosc că am făcut un meci slab. Am avut probleme la finalizare, am ratat cu seninătate. Avem probleme când jucătorii nu sunt în mișcare. Am tratat fazele cu lejeritate. Cred că pe viitor vom juca mai bine. Am tot vorbit de acest moment, am pierdut un meci care nu trebuia pierdut. Cu Dinamo trebuie să jucăm mult mai bine. Am avut probleme de sănătate cu Szukala, Popa, Chipciu și Pârvulescu. Și alți jucători au contractat un virus. Tătărușanu era foarte slăbit. Chipciu și Pârvulescu m-au rugat la pauză să îi schimb pentru că nu mai puteau”, a spus Reghecampf.

El a precizat că nu i-a plăcut că s-a întârziat startul jocului: „Nu mi-a plăcut că s-a întârziat meciul și nu am fost anunțați. E o situație urâtă, care nu face bine fotbalului românesc. Cred că a fost un incident. FRF și LPF trebuie să ia măsuri”.

Formația Steaua a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FC Vaslui, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I, primul eșec al grupării bucureștene în campionat, după aprilie 2013.

Jucătorii vasluieni s-au impus în partida cu Steaua în contextul în care au sosit la București cu câteva ore înaintea meciului.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Temwanjera, în minutul 85.