Cum și-a concediat Simona Halep fostul antrenor, Andrei Mlendea. „Nu mă așteptam să procedeze în felul acesta”

Publicat: 10 11. 2014, 18:17
Actualizat: 10 11. 2014, 20:36

După ce Simona Halep a povestit că a întrerupt colaborarea cu Wim Fissette printr-un SMS, Andrei Mlendea, fostul antrenor al tenismenei, a făcut o dezvăluire inedită. Acesta a spus că sportiva a procedat la fel și anul trecut, când a decis să renunțe la serviciile sale.

„Modul în care m-a anunțat m-a mâhnit. Nu mă așteptam să procedeze în felul acesta”, a mărturisit el pentru ziarulring.ro.

„În dimineața finalei, am primit un SMS prin care mă informa că, din acel moment, domnul Marcu este antrenorul ei. Eram la două camere de ea. Așa a procedat! M-a informat că Marcu va veni în America (n.r. – la US Open, care începea peste o săptămână). I-am mai fost sparring la Beijing și așa s-a încheiat colaborarea. Totul s-a făcut cu buna-știință a Virginiei Ruzici, managerul Simonei. Dânsa l-a preferat pe Marcu. Se cunosc de 30 de ani, era normal”, a adăugat Mlendea.

Simona Halep a renunțat la colaborarea cu Andrei Mlendea în octombrie 2013, în favoarea lui Adrian Marcu. După o lună însă, a renunțat și la acesta.De la începutul acestui an, tenismena a lucrat cu Wim Fissette, cu care a rupt colaborarea săptămâna trecută.